perjantai 17. marraskuuta 2017

VÄHISSÄ OVAT KUVATTAVAT KOHTEET


Löytyykö  teillä vielä kuvattavaa puutarhassa? Räntäsateen seassa ei nyt juuri mitään kuvattavaksi kelpaavaa oikein löydy.


Tunnistatko? Purppuraheisiangervohan tässä yrittää vielä panna parastaan, tosin hyvin valotettuna.


Hurmehappomarjassa valtaosa lehdistä on jäänyt paikoilleen. 


Näitä lumipalleroisia nyt riittää. Ei jaksanut ohikulkeva rätsäparvi syödä kuin murto-osan. Tämä kuva on  vuodelta 2006. Tänä vuonna tuomenmarjat jotenkin käpristyivät ennen aikojaan. 


Muistuttelen vielä edellisen postauksen arvonnasta

Arvonta-aika päättyy ensi sunnuntaina, Liisan päivänä 19.11 klo 18.00. 


Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Puutarhassa ei ole enää mitään kuvattavaa, pelkkää ruskeaa ankeutta. Talvi ei ole minun juttuni, mutta annas olla, kun kevät koittaa, minua ei pitele mikään.

  VastaaPoista
 2. Kaikki vähäisimmätkin väripilkut on jo luvattu kymmeneen kertaan. Valon määräkin on niin olematon, että kevättä jo innolla odotan.

  VastaaPoista
 3. meillä on alppiruusujen ansiosta vihreää, mutta sade pitää poissa puutarhasta

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat olet napannut. Täällä pihassa ja luonnossa ei värejä enää oikein ole. Luntakin on hyvin vähän. Hyvää viikonloppua sinne.

  VastaaPoista
 5. Samaa pohdin - kuuralla kuvia on helppo saada aikaiseksi ja yhtäkkiä kaipaan havuasetelmia (mistä en yleensä pidä ollenkaan). Mutta ruusunpiikit ja harmaat heinät antavat nyt parastaan puutarhassa. Kaipaan lumiaikaa tämän kuran sijaan! Ja sen jälkeen sitä ihanaa kevään kepeyttä ja vehreyttä!

  VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI