sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Yö "Raatteentiellä"- jaksoin tänään kuitenkin arpomaan


Liisan päivä. Ei kuitenkaan mikään kakkupäivä tänään.Yö meni kärvistellessä "Raatteen tiellä" = Oys:n päivystyksessä sappikivikohtauksessa. Jos sinulla on sellaisesta kokemusta, osaat kuvitella, millainen olotila se on.

Päivä onkin sitten mennyt vapistessa rankasta lääkityksestä johtuen.

Hädin tuskin muistin, että tänään päättyy Vera-Veran tuotteiden arvonta-aika. Kaksi ihanaa pellavavohvelista kylpypyyhettä. Palkintosetin arvo on noin 130 euroa.


Voittajaksi nousi hatusta

Onnittelut nimipäivän johdosta! Ihania pyyhkeitä, kyllä olisi kiva joululahjaksi vaikka itsellekin. Mukana kahdella arvalla.

Onnittelut  Sinulle Sikurina. Sait ihanat pyyhkeet. Laitan viestiä sähköpostiisi. 
Kiitos kaikille osallistuneille ja Vera-Veralle iso kiitos palkinnosta. 


Lämmin kiitos Liisan-päivän onnitteluistanne!
4 kommenttia:

  1. Pikaista toipumista. Moinen hauskuus on tuttua. Minulta on leikattu sappikivet ja -tiehyet jo 1974. Silloin vedettiin ylä vatsa auki, kun ei tunnettu tähystysleikkausta. Onnea voittajalle.

    VastaaPoista
  2. Voimia kovasti ja toipumisia sinulle ja kiitos vielä tuhannesti :)

    VastaaPoista
  3. Onnea voittajalle! :) Toivottavasti olet jo toipunut. Sappikivistä mulla ei ole kokemusta, mutta muutaman kerran olen joutunut tuntemattoman alavatsakivun takia viettämään yöni sairaalassa. Olo on ollut ihan tuskainen, mutta helpottanut aamuun mennessä. Mikä lie, kun ei ole lääkäritkään saaneet syytä selville. Toivotaan, ettei enää uusisi..

    VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI