keskiviikko 31. tammikuuta 2018

ARVOTTU ON YSTÄVÄNPÄIVÄKORTIT
Ystävänpäivä, på svenska alla hjärtans dag - kaikkien sydänten päivä, lähestyy.

Tulppaanit ja ystävänpäivä.  Kuuluvatko ne mielestäsi erottamattomasti yhteen? Pirtsakoita värisävyjä ja kauniita muotoja, sopivan hintaisia  kukkarolle.Kaihomielin katselen tätä viime vuoden ystävänpäiväkimpppua. Kimpun tuoja, hyvä ystävä, tuli matkansa päähän viime kesänä. Niin monen sydämeen jäi hänestä lämmin muisto.


Muistappa tänä vuonna ystävänpäivänä muitakin kuin lähimpiä ystäviäsi, ehkäpä jotain yksinäistä vanhusta, vaikkapa ystävänpäiväkortilla. Lämmin ele, ei maksa paljoa, mutta minkä mielihyvän se voi saajalleen tuottaa. 

Korttinurkalla on kauniita ystävänpäiväkortteja, joita voi tilata nopealla toimituksella verkkokaupasta. Vielä ehdit, kun pistät töpinäksi.


Blogissani on ollut Korttinurkan lahjoittamien ystävänpäiväkorttien arvonta.
Neljälle onnelliselle lähtee 25 kappaleen korttipakkaus.

Ja nämä arpaonnen suosikit olivat tällä kerralla:

Kauniita kortteja. Kyllä paperikortti sähköisen tervehdyksen voittaa. Siksi lähetän paperisia kortteja. kai3ki@gmail.com

En välttämättä lähettä, vaan annan suoraan :)
s.kansakoski(at)luukku.com

Olisi kiva lähettää muutemalle hyvälle ystävälle :)
annikajokinen95@gmail.com

Mukana arvonnassa! Kyllä tulee läheteltyä perinteisiä kortteja jouluna, ystävänpäivänä ja pääsiäisenä. Paljon kivempi muistaminen kuin esim. tekstiviesti :)
minnapo1(at)gmail.com

Onnea teille ja kiitos kaikille osallistumisesta ja Korttinurkalle kiitos arpajaispalkinnoista. 

Mukavaa Allin päivän iltaa. Huomenna onkin helmikuu ja Riitan päivä, esikoisemme nimppäri. Onnea Riitoille!3 kommenttia:

  1. Onnea voittajille!
    Onneksi tilasin varmuuden vuoksi Tulipa-verkkokaupasta Linda Peltolan kauniita kukkakortteja, kun sinun arvontasi ei tuonut onnea.

    VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI