maanantai 2. heinäkuuta 2018

Patun ja Mikon päivä ja torkkupeittokin arvottu


Sinivalkoisessa sarjassa vuorossa kissankellot ja tyttären koira Patu. Kissoilla on noin hienot kukat, koirilla vain koiranputki.

Minusta ihan väärinpäin menevät nuo valinnat. Koirista pidän enemmän. Niinpä niille olisin valinnut kauniimman nimikkokasvin.


Mikko räväytti eilisen sunnuntain aikana kukkasuppunsa täyteen kukoistukseen. Kaksi talvea Mikko on saanut värjötellä pienessä muovipurkissa riukuaidan vieressä odottamassa istuttamista.  Odotus jatkuu vieläkin, kun mansikkakausi painaa päälle. Silloin ei ehdi ruusuja istutella. Vaikuttaa siltä, että Mikko on todella kestävää ja kärsivällistä sorttia. Ihan kauniskin. 
Kestäviä ovat nämäkin. Ikivanhaa kantaa pihassamme olevat keisarinkruunut ja hirsirakennus. Valtaosa pihamme rakennuksista ovat 1700- luvulta.

Ja sitten arvonnan tulokseen. Uutta Kotiin lahjoittaman torkkupeiton voittajaksi Patu haukkui  anonyymin tekstin. Onnea!


Anonyymi25. kesäkuuta 2018 klo 8.09

Kylläpä on kauniit penkit.
Peitto on kanssa ihana.
�� oskamo88@gmail.com

Kiitos lahjoittajalle Uutta Kotiin. Ja kiitos kaikille arvontaan osallistujille. Teitä oli todella paljon ja kommenteissa kiiteltiin paitsi arvontapalkintoa torkkupeittoa, myöskin  ihania puutarhapenkkejä.
Seuraavassa postauksessa uusia tuulia ja uudet arvonnat.

Mukavaa maanantaita!


2 kommenttia:

  1. Onhan koirillekin keltakoiranhammas ja koirankieli koiranputken lisäksi. Ja kissoille kissankello, -käpälä ja -häntä. Kauneudessa kissojen kukat taitavat viedä kyllä voiton. Koiraihminen olen minäkin :)

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajalle.
    Ihana Patu ja kaunis kissankello.
    Hyvää uutta viikkoa!

    VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI