lauantai 1. joulukuuta 2018

Takalo-Roppolan tonttuovi aukeaa - ja muistutus arvonnasta


JOULUKUUN EKA

Nyt kai pitäisi joulua valmistella. Jouluvieraita on tulossa tupa täyteen. Tunnelman luominen minulla alkoi kukilla. Pahimmilleen nämä ehtinevät kuitenkin kukkimaan jo ennen joulua, koko valkokatras.

AmatsoninliljaOrkidea Angel white, tämä säilynee kukassa vielä pitkään kevätpuolelle.Jouluruusu, pysyisitpä hengissä kevääseen, jotta pääsisit puutarhaan.Kaktus (marraskuunkaktus ehkäpä, en tunnista näitä). Kiitollinen kukkija joka syksy.Hyasintti. Mukava, kun onnistuu itse näiden kukittamisessa. Yksi vaaleanpunainenkin ehti jo kukkaan. Violetit ovat vielä ihan supussa. 

Viime vuoden hitti oli  tonttuovi. Meillä Hemminki - tonttu aloittaa joulunodotuksen. Kurkkappa, miltä näyttää, kun Hemmingin tonttuovi aukeaa.

Vielä muistutus ARVONNASTA. Huomeniltaan ( 2.12. klo 22.00) asti on aikaa osallistua Lina.fi - verkkokaupan lahjakortin arvontaan. Kommentoippa edellistä postaustani TÄSTÄ  ja olet mukana arvonnassa.

Kaamoksenharmaata viikonloppua  räntäsateisesta Oulusta!5 kommenttia:

  1. Voi ihme sinun kukkiasi! Ja tuo tonttuovi taisi mennä aittaan? Hyvää alkavaa joulukuuta!

    VastaaPoista
  2. Voi,että sinulla on kauniita joulukukkia. Jouluruusuun ihastuin,yritin viime talvena saada sen pysymään hengissä kevääseen,mutta niin se vaan kuoli kevättalvella. Harmi!

    VastaaPoista
  3. Voihan ihastus.Kyllä on ihanaa katsella sinun kukkasia,Rakastan valkoisia kukkia.Ja tonttu-ovi oli parasta mitä tähän asti olen nähnyt...Kyllä tuolla passaa joulua odotella.

    VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI