tiistai 16. lokakuuta 2018

Arvottu kaunis joulukirja


Nyt on sitten Helvin nimipäivät juhlittu ja arvontaan osallistuminen tällä erää päättynyt. Arvontaan osallistumisaikaahan oli Helvin päivän iltaan asti. 
Minun äitini oli Helvi ja nimipäiviä vietettiin meidänkin perheessä  silloin entivanhaan. Niin oli ennen maalla tapana. Kylän väki kokoontui aina sankoin joukoin merkkipäiviä viettämään.  Äitini paistoi aina munkkeja nimipäivilleen. Oi, vieläkin ihan kuola valuu suupielistä, kun muistelen noita munkkeja. Miksiköhän minusta ei tullut yhtä hyvää munkinpaistajaa. Se taito hyppäsi yhden sukupolven yli ja tyttärestä tuli siinä hommassa ihan mestari.  

Jälkijättöiset onnittelut kaikille Helveille!Olipas kiva lukea joulufiiliksistänne. Niin monessa kommentissa kerroitte jo jouluvalmisteluistanne. Lahjoja on jo ostettu tai itse tehty. Jouluvaloja ovat jo muutkin minun lisäkseni kaivaneet esiin ja koristeita on  hiplailtu. 


Torttujakin  ovat muutamat ehtineet leipomaan. Niin kai meilläkin tehdään viikon kuluttua, kun on lapsenlasten syyslomaviikko täällä pohjoisessa. Tosin joulun valmistelutunnelmiin pääseminen otti nyt vähän takapakkia, kun sunnuntaina  täällä oli  +20 astetta. Jotenkin on maailman kirjat vähän sekaisin. Toukokuu oli jo hellekuukausi ja lokakuun puolivälissäkin melkein hellelukemat. Facebookiin oli joku räväyttänyt selfien pihanharavoinnistaan bikiniasussa. Aika omituisen näköistä haravoida kellastuneita vaahteranlehtiä bikineissä. 


Mutta siihen kirja-arvontaan: onnetar suosi nyt tällä kertaa näin.

Ei kovin paljon vielä ole laitettua joulua, sitten joulukuun alussa vasta alan laittaa joulua. Kaunis kirja ja osallistun arvontaan.

aiholapp(at)lailanet.fi

Sylintäydeltä onnea, sait todella ihastuttavan kirjan. Otan yhteyttä sähköpostilla. 

Suurkiitos Docendolle kirjapalkinnosta. Ja erityisesti kiitos tekijälle Ilona Pietiläiselle taas kerran lumoavasta kirjasta. Näitä jäädään odottamaan lisää. 

Kiitos kaikille osallistumisestanne arpajaisiin. Uusia arvontoja on tulossa uusien ja entistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Kivaa alkavaa viikkoa, mitä sitten puuhannettekaan. Minulla jatkuu pihan haravointi käsivarret ja olkapäät aika kipeinä. 
3 kommenttia:

  1. Kiitoksia kaikille onnitteluista! Kirja tuli tänään ja kyllä kannattaa ostaa sillä niin ihana se on.
    T. Onnellinen voittaja

    VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI