ENTISAJOILTA

Talomme on tänä vuonna saavuttanut  kunniakkaan 250 vuoden iän. Juhlaa pukkaa päälle, kunhan kesäkelit tulevat.

Vanhan pihapiirin vaaliminen on intohimomme, niin kai voi sanoa, kun kaiken liikenevän vapaa-aikamme käytämme tilan ja talon hoitoon. Suuri urakka on takanapäin, kun olemme saaneet jokaisen yhdentoista rakennuksen kunnostamisen kutakuinkin valmiiksi. Mutta niin vain tahtoo olla, että kun kierros on saatu valmiiksi, täytyy aloittaa taas uutta kierrosta. Maalit rapisevat ja vanhoissa rakennuksissa aina joku repsottaa.

Tulen aina silloin tällöin kuvailemaan blogissani talomme historiaa, rakennuksia, nurkista löytyviä vanhoja esineitä, asukkaitakin.Meillä on selvitettynä talon kaikki omistajat. Pihapiirin harmaat hirsirakennukset ovat nähneet  250 vuoden aikana monenlaista emäntää ja isäntää. Talo on minun kotipaikkani, mies on tullut taloon vävyksi. Onneksi sattui sellainen  vävy,  joka arvostaa ja voimiaan säästämättä vaalii vanhaa. 

Olemme saaneet ujutettua lapsillemme ja peräti lapsenlapsillekin vanhan vaalimisen tärkeyden ja uteliaan kiinnostuksen vanhoihin esineisiin ja rakennuksiin. Iltasatuina  olemme aina kertoneet ennen vanhaan - asioista.

Jatkan  tämän aihealueen postauksilla aina, kun puutarhapuolen jutuista raaskin irtaantua.Kurkkaus kukin koristelluihin vanhoihin tekstiileihimme. Lue postaus  TÄSTÄ

VANHAT ESINEET

Aloitetaanko tästä, mikä on höylän käyttötarkoitus?
Vastaus löytyy tubetuksesta, katso ja kuuntele  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI