sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

MONTAKO LAJIA SINULLA ONvuokkoja?Näinä päivinä puutahassani kukkivat kerrotut keltavuokot. Ehkä niiden kuuluisi kukkia vähän aikaisemmin, mutta paikka on hieman varjoinen. 
Kerrotut valkoiset ovat aurinkoisessa paikassa ja kukinta alkaa olla ohi. 
Samoin  hämyvuokolla.
Kauniita erikoisuuksia. Yksinkertaiset valkoiset ja keltaiset ovat kukkineet isoina mättäinä  jo parisen viikkoa ruusujen ja syreenien juurilla.Vuokoista ensimmäisinä ja odotetuimpina kukkivat sinivuokot. 

Onko sinulla muita lajeja? Punasävyiseen vivahtavaa sinivuokkoa olen etsiskellyt. 


Keräilijän puutarhassa on massaistutusten lisäksi harvinaisempiakin yksilöitä. 


Mitäs sanotte näistä?

Tänään oli upea pyöräilysää. Markettaruukku pääsi tien päälle. 
Onnea esikoisellemme, tänään on synttärit!

Kukkaisaa alkavaa viikkoa kaikille!3 kommenttia:

  1. Meillä kasvaa ne tavalliset sinivuokko,valkovuokko,keltavuokko ja hämyvuokko. Sitä punertavaa sinivuokkoa minäkin jahtaan.

    VastaaPoista
  2. Hämyvuokko lienee se, minkä löysin kirpparilta :) Mihin se kannattaisi istuttaa? Odottaa purkissaan omaa paikkaansa vielä.

    VastaaPoista
  3. Minulla ei ole lainkaan vuokkoja, mutta etenkin sinivuokosta haaveilen. Vanhempieni pihan reunassa kasvaa luonnostaan hieman valkovuokkoa. Kiitokset arvonnassa voittamastani Kesäherkut-lehdestä. Jopa ruokareseptit ovat niin yksinkertaisen oloisia (ja vaikuttavat herkullisilta!), että taidan uskaltaa kokeilla niitä. :) Ihan mahtava tuo sinun pyörä, eihän tommosella ajaessa voi kuin hymyillä! :)

    VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI