sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Viiskyt euroa lahjakorttina arvottuViiskyt euroa. Kuinka kivalta tuntuisi saada tuollainen rahasumma joulun alla lahjaostoksiin tai omiin ostoksiin verkkokaupasta.
Kiitos  blogiyhteistyön Lina.fin kanssa saatoin  järjestää  ARVONNAN, jossa palkintona on 50 euron arvoinen lahjakortti Lina.fi - verkkokauppaan.

Tällä kerralla onnetar potkaisi  Annaa. Isot onnittelut Sinulle Anna! 

Kylpypyyhkeet, sillä niitä tarvitsee aina :)
anna_88@l...

Pääset tekemään jouluostoksia verkkokauppaan, kunhan laitat minulle yhteystietosi, jotta voin ilmoittaa ne eteenpäin. 
Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisestanne arvontaan  ja kiitos arvontapalkinnosta.  Minusta Lina.fin tuotteet ovat laadukkaita ja kauniita. Teidänkin kommenteista sain sen käsityksen. Tuotevalikoimaa löytyy tekstiilipuolelta, ei vain pyyhkeitä. 

On kiva järjestää näin joulun alla näitä arvontoja. Tavallaan ne ovat kiitosta aktiivisesta blogini seuraamisesta vuoden mittaan. 
Olen saanut loppuvuodesta monta uutta yhteistyökumppania ja arvontoja on vielä tulossa lähiaikoina uusilta kumppaneilta sekä ns. vanhoilta kumppaneilta lähinnä puutarhahoidon puolelta. Joten pysykäähän "langoilla". Alkavalla viikolla jatketaan taas. 

Mukavaa Itsenäisyyspäivän odotusta! Minusta se on niin suuri juhlapäivä, että se pitäisi aina kirjoittaa isolla alkukirjaimella. 
1 kommentti:

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI