perjantai 27. huhtikuuta 2018

Aina ei tarvitse kaikesta maksaa - onneksi
Nyt voit ladata ilmaisen, ajankohtaisen e-kirjan teemalla puutarhan & parvekkeen hyötykasvit ja trendit.  Kirja antaa katsauksen puutarhatrendeihin, niksejä & vinkkejä luomupuutarhanhoitoon sekä ohjeita koti/parvekepuutarhan aloittelijoille

Lataa TÄSTÄ


Kirjassa esitellään kymmenen hyötykasvia, jotka kuuluvat jokaiseen puutarhaan ja jokaiselle parvekkeelle. 
Oletko samaa mieltä, että juuri nämä ne ovat? Löytyvätkö nämä sinulta?

Kirjassa ohjataan luonnonmukaiseen viljelyyn

  • nokkosjuomaa runsaasti ravinteita tarvitseville
  • kasvia vahvistava yrttilantavesi, joka lannoittaa, vahvistaa ja torjuu hyönteisiä
Mehiläis- ja perhosystävällisillä istutuksilla, lintuystävällisillä pensasaidoilla, lahopuukasoilla ja hyönteisten pesimistarvikkeilla tarjotaan hyönteisille ja linnuille runsaasti pesimäpaikkoja. Hyötyeliöt ovat tervetulleita, sillä ne pitävät tuholaiset kurissa. 

Tiesitkö, että leppäkertut ja harsokorennot syövät ravinnokseen lehtikirvoja? Seitsenpistepirkko syö 100–150 kirvaa päivässä ja sen nälkäiset toukat syövät koteloitumiseensa asti uskomattomat 400–600 lehtikirvaa. Siten yhden ainoan leppäkertun jälkeläinen tuhoaa yhtenä kesänä noin 100 000 kirvaa. 


Kirjassa annetaan luovia vihjeitä puutarhureille: kohopenkit, erilaiset kasvilaatikot, vertikaalisen puutarhan rakentaminen.

Vaikka kirja on saksasta suomennettu, on se ihan käyttökelpoinen meidän suomalaisiin puutarha- ja parvekeviljelyksiin. Kasvitkin ovat  niinkuin mistä tahansa tavallisesta suomalaisesta puutarhasta kuvattuja.Niinpä nyt lataamaan, kirja on mitä ajankohtaisin juuri nyt. 


Ja  vielä muistutus blogini  SIEMENPUSSIEN ARVONNASTA. 

TÄSTÄPÄ pääset arvontaan. 

Osallistumisaikaa on vielä huominen, lauantai.  Kipin kapin, klikkaappa linkki ja käy kirjoittamassa kommenttisi. Jospa onni suosisi tällä kertaa juuri Sinua. 
Jos oma siemenpussivarasto on jo yli äyräiden täynnä, niin miksipäs et lahjoittaisi vaikka naapurille, jos voitto osuu kohdalle. 


Aurinkoista vapun odotusta! 
2 kommenttia:

  1. Olen ladannut tämän jo aiemmin. Suosittelen muillekin.
    Hyvää vikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Täytyypä käydä tämä ltaamassa. Törmäsin siihen jossain toisessakin blogissa, mutta lataaminen jäi. Joten hyvä muistutus! Hauska kuulla puutarhailusta vähän toisenkin maan näkökulmasta!

    VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI