maanantai 3. heinäkuuta 2017

NYT ON ARVOTTU


Biolanin  ravinnepuikkoja
Nämä kaksi erottamatonta ystävystä, Risto ja Patu, jälkimmäinen hienommalta nimeltään Sweet Dreams White Silhouette,  olivat onnettarina. Ensin tosin piti nuuhkutella alppiruusun kukintoja. Muutaman päivän  kuluttua on täysi kukinto päällä. Ihme, kun tänä kesänä kaikki niin kukkia rehottaa. Tällainen rääpälepensas aloittaa ensimmäisen kerran kukkimisen. Tunnistatko lajin? Nimilappu on mennyt hukkan. 

Alppiruusujen kasvattamisen kanssa pitää vähän taiteilla, ettei kevätaurinko niitä polta. Muutama minulla on menehtynyt. Mikä onkaan hyvä keino suojata  kevään polttavat säteet?

Oulun korkeudelle olen  etsiskellyt sellaisia lajeja, jotka kohtuudella menestyisivät täällä. Aika kallista kokeilua, kun tekee vääriä valintoja. Mitä suosittelet? 


Mutta siihen arvontaan. Kiitos kommentoinneista. Biolanin kasvusäkit tuntuivat olevan tuttuja ja suosittuja kasvualustoja. Suosittelen. 

Arpa osui nyt Klaaralle. Onnea Klaara! Mukava, kun olit laittanut yhteystietosi . Otan yhteyttä ja pyydän osoitetietojasi. Sinulle tulevat Biolanin tuotteet.

Kiitos kaikille osallistumisesta ja Biolanille kiitos palkinnoista. 
Mukavaa alkavaa viikkoa!2 kommenttia:

  1. Rääpäle lienee marjatanalppiruusu "P.M.A. Tigerstedt". Samaa sorttia löytyy minipensas omastakin pihasta, kukkii komeasti pienestä koostaan huolimatta!

    VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI