maanantai 29. toukokuuta 2017

ARVONNAN VOITTAJAT SELVILLÄMitäpä teet sadepäivänä, kun puutarhaan ei ole asiaa? Meillä oli oikein mukava sadesunnuntai. Hurautimme Raaheen päiväkahville. Ystävämme  Ruusumuori Leilan kanssa vietimme parituntisen ruusukuppien ääressä uudessa Langin kauppahuoneen kahvilassa Pekkatorin reunalla.

Olipas viimeisen päälle sisutettu kahvila. Sisutus, kalustus, astiat, kukat oli viimeisen päälle mietitty ajan tyyliin sopiviksi. Meille ruusuihin hurahtaneille juuri oikea paikka. Jopa porrasmattokin oli ruusukuvioinen.


Tarjoiluhenkilöstön asutkin olivat sävysävyyn tapettien väreihin sointuvat. Suosittelen. Yöpymistilojakin on tulossa.


Kirkkokatu 19. Kuvittele itsesi tuohon Pekan patsaan jalustalle ja käännä päätäsi oikealle. Siinä se on ihan silmiesi edessä.


Mutta siihen Biolanin arvontaan. Kiitos Biolanille palkinnoista!Amppelilannos+ yrttilannos kahdelle

Voittajat ovat  Teija Hämäläinen ja  Marja-Liisa. Onnea! Lähetän teille sähköpostia ja pyydän osoitteitanne.

Kiitos taas kaikille  arvontaan osallistumisesta. Jospa sitten ensi kerralla voitto osuisikin  juuri sinulle. Uusia arvontoja on tulossa.

Mukavaa alkavaa viikkoa!6 kommenttia:

 1. Lämmin kiitos, laitan sähköpostia! Aamuisin on niin voimaannuttavaa napsia suoraan yrttiruukusta vihreää leivän päälle, ja vielä montaa sorttia! Ihan parhaat viherkasvit ikinä. Ja toivottavasti sääkin lämpenisi jossain vaiheessa, että alkaisi nuo pihan kukat ja amppelit myös päästä loistoonsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vielä arvonnan voitosta! Eikö olekin mukava välillä voittaa jotain. Minullekin posti toi tänään arpajaisvoiton - Talossa ja taivasalla-kirjan. Niin sopiva minulle, enemmän taivasalla.

   Poista
 2. Kiitos näkemisestä! Oli tosi virkistävää vaihtaa ajatuksia maailman menosta, tosin meillä menee tuonne menneen ja historian puolelle...kiitollisena siitäkin. Jospa nyt pääsisi vähän puutarhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiva päivä. Ei harmittanut sadekaan. Historiaa tuli taas, mutta mitäpä siitä, olemme niin samanmielisiä.

   Poista
 3. Voi miten ihananoloinen kahvila! Teillä on varmasti ollut ihana tuokio. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihana parituntinen. Mukava porista hienossa ympäristössä hyvän ystävän kanssa.

   Poista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI