lauantai 27. toukokuuta 2017

HERKKÄÄ ODOTUSTA

Taas kerran muistutus:

Nyt on menossa Biolanin tuotepalkintojen arvonta. Kerroin siitä parissa edellisessä postauksessani. 

Eli arvotaan kaksi palkintoa, joihin molempiin kuuluu Biolanin amppelilannos ja yrttilannos. Kahdelle onnekkaalle nämä pakkaukset. Näillehän on aina käyttöä. Jos ei itse tarvitse, niin sitten vaikka tuliaiseksi kyläreissulle.

ARVONTA menee näin: 

1. saat yhden arvan kommentoimalla tätä tai  paria edellistä postausta
2. saat toisen arvan olemalla blogiini liittynyt lukija- liity oikealla olevassa palstassa Lukijat- otsikon alta
3. saat kolmannen arvan liittymällä Blogit. fi- sivustolla blogini seuraajaksi. Klikkaapppa TÄSTÄ ja  käy liittymässä seuraajaksi. Tiesitkö muuten, että tuon sivuston kautta löydät aivan ihania puutarha-aiheisia blogeja. Kannattaa käydä katsomassa. 

Kirjoita kommenttiisi, monellako arvalla olet mukana. Laita kommenttiin yhteystietosi (vaikka s-posti), jotta saan voittajaan yhteyden. Palkinnot postitetaan vain Suomessa olevaan osoitteeseen.

Ja arvontaan osallistumisaika päättyy sunnuntaina 28.5  klo 24.00

ONNEA KAIKILLE NYT TÄHÄN ARVONTAAN! 
Voit siis osallistua kommentoimalla tätä postausta tai paria edellistä.Sunnuntaita!7 kommenttia:

 1. Osallistun kivaan ja hyödylliseen arvontaan! Varsinkin amppelikukat kaipaavat aina vähän buustia säilyäkseen pitkään kauniina.
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 2. Oliskohan sinulla pikkuisen pitemmällä nuo nuput (ihania muuten) kuin minulla tässä? Tuomikin!! Olet sen verran idempänä rannikosta, ehkä 40 km. Tässä 16 km. Ja ihan suojainen paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, kun koivussakaan ei ole juuri minkäänlaista lehteä. Aikaisemmin koulun kevätjuhlaa ovat koristaneet niin vihreät koivunlehdet.

   Poista
 3. Todella herkkä vaihe kuvissasi.

  VastaaPoista
 4. Viimeisen viikon aikana on alkanut viimein vihertää, mutta kyllä kesä on todella myöhässä. Ehkä se kesä sieltä saapuu silti, kun kielotkin ovat uskaltautuneet availemaan nuppujaan jo.

  VastaaPoista
 5. Voi mitä suloisia merkkejä tulevasta kesästä! En tiedä kummista pidän enemmän, nupuista vai auenneista kukista. Onneksi molemmista saa nauttia ajallaan!

  VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI