perjantai 4. toukokuuta 2018

Räntäsadetta, kuumetta ja Tasha TudoriaVappuna näytti jo lupaavalta. Syksyllä siivoamatta jääneistä kukkkapenkeistä  pilkotti jo kevään ensimmäiset.
Kunnes tänään ankeus iski päälle 100 prosenttisesti. 

Märkää räntää tuli taivaan täydeltä.Eikä siinä vielä kaikki. Kolmen lapsenlapsen kanssa köhimme jo toista päivää kuumeessa.

Miten kulutat aikasi, kun mitään ei jaksa tehdä eikä mikään kiinnosta. Nämä kolme tytärtä roikkuivat YouTubessa tuntikausia välillä älyttömiäkin tubetuksia katsellen. Yhdessä tubetuksessa tehtiin pikkutyttöjen  rakastamaa limaa - on sekin villitys.  Isommat katsoivat kuitenkin jotakin järkevämpää.

Mitäs minä?  Tiedätkö Tasha Tudorin, lastenkirjojen kuvittajan? Siinäpä hermoja rentouttavaa katsottavaa, kun vanha Tasha käyskentelee puutarhassaan. Luonto, kauniit kukat ja yksinkertainen elämä.  Ihan niinkuin minä parinkymmenen vuoden päästä, jos hengissä olen.

Katsoppa Tashaa, laita äänet päälle, voit nauttia samalla ihanista taustamusiikeista.

Tasha Tudor´s Garden                    

You Tubesta löytyy  hänestä useampiakin videoita. Sopivaa katsottavaa räntäsadepäivinä. 
Onko sinulla vinkkejä muista vastaavista ajanvietteeksi sopivista puutarhakävelyistä YouTubessa?

Viikonloppuna tulee kuulemma kesäkelit. Vaikea uskoa, kun pihalla on vielä isot lumivallit. Mutta mukavia kesäkelejä sinne, minne ne nyt tulevatkin!  Täällä ei vielä oikein uskalla vaihtaa edes kesärenkaita autoon puhumattakaan siitä, että veisi jo daaliat ulos.5 kommenttia:

 1. Oi, iki-ihana Tasha! Tuollaisia puutarhavideoita on kyllä kiva katsoa. Pikaista paranemista ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kumarrus Tashalle.
  Pikaista lumen lähtöä ja paranemista teille!

  VastaaPoista
 3. Minä tee puutarhakävelyjä toisten blogeissa. Kiitos Tasha Tudor-vinkistä. Näitä voi katsella vaikka talvellakin. Toivotan sinulle pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana! Kiitos kun toit tuon esiin! Räntäsateessa ei niin suru sairastaakaan. Ja se sulattaa lumia. Toivon, että auringon tullessa myös flunssa paranee.

  VastaaPoista
 5. Harmi, että olette kipeänä. Pikaista paranemista! <3 Onpa siellä ollut hurja sää. Täällä on tänään ollut lähes kesäinen keli. Toivottavasti aurinko paistaa ensi viikollakin ja tulee ilahduttamaan myös teitä sinne. :)

  VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI