lauantai 28. heinäkuuta 2018

ARVONTAA


Ei nyt ihan mansikoita, mutta hyviä juttuja kuitenkin. 


Meillä alkaa mansikkakausi olla lopuillaan. Mites teillä? Tuliko hyvä sato? Meille tuli paras sato ikinä. Mistähän se johtui? Viime kesän sateista vaiko tämän kesän helteistä. Marjat ovat niin makeita, ettei lapsenlapsetkaan vongu karkkeja. Hakevat yöpukusillaan mansikkamaalta kipollisen aamupalaksi. Maalaiselämä on kaupunkilaislapsille herkkua. 
Mansikkamme ovat torjunta-aineettomia ja lannoitettu Biolanin luomuun hyväksytyllä marjalannoitteella.
Kiitos Biolanille blogiyhteistyöstä.Edellisessä postauksessani on Biolanin tuotteiden arvonta. Vielä ehdit osallistua. Heinäkuuta on vielä jäljellä. Osallistumisaika päättyy heinäkuun lopussa.

Kastelulannoite  + Tomaatti- ja vihanneslannoite. Molemmat tuotteet yhdelle onnekkaalle. Arvontaan  osallistut olemalla jo tai liittymällä  blogini lukijaksi. Oikeassa palstassa Lukijoiden kuvien alla on LUE-painike. Siitä voit liittyä lukijaksi.  Kommentoi tähän tai edelliseen postaukseen, ovatko nämä tuotteet sinulle ennestään tuttuja ja kerroppa, millainen viherpeukalo olet. Muista laittaa kommenttiin yhteystieto (sähköposti), jotta saan voittajaan yhteyden. Mikäli voittajaa ei löydy arvonnasta kahden viikon kuluessa, arvotaan palkinto uudelleen. Palkinto postitetaan vain Suomeen. 
Onnea arpajaisiin!

                                                                         Mukavaa hellepäivää!


7 kommenttia:

 1. Nämä tuotteet eivät ole tuttuja.

  Haluaisin kuopsutella pihalla enemmän,mutta tämän rivitalon piha on jo kunnossa. Nyt odotan muuttoa omakotitaloon, jossa puutarhanhoitoa riittää useammalle vuodelle. Sinne on aikomuksena laittaa myös kasvihuone pystyyn.

  eikkurinne@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ennestään nämä eivät ole tuttuja. Nyt haaveillaan, että laitettaisiin uudestaan alulle yhteismansikkamaa. Entinen tuotti hyvin koko sisarusporukalle.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Hei...juuri noita en ole käyttänyt. Mutta käytän vain luomua ja hankin mahdollisimman isoissa pakkauksissa ja kasvimaa kasvihuone ja puutarha kiittää. T. Jariit

  VastaaPoista
 4. Eivät ole tuttuja... Ei ainakaan ole sattunut kaupassa silmään
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Itseasiassa muutettiin juuri pari päivää sitten rivitaloon jossa pieni piha ja penkit vielä tyhjillään. Jotain olisi tarkoitus istuttaa :) Tiedän lannoitteet mutten ole itse vielä kokeillut.

  anniina.lang96@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Aina tulee uusia ja parempia lannoitteita. Näitä voisi kokeilla jos onni suosii.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI