tiistai 31. heinäkuuta 2018

Hattarakuvauksia ja vielä tänään voit osallistua arvontaan

Parempi kamera on aina väärässä huushollissa. Eilen illalla olisi saanut upean kuvan pilvimuodostelmasta, jos olisi ollut käsillä muu kuin puhelin. Ihan vaan tuosta meidän perikamarin ikkunasta avautui kaunis pilvilinna hienoine valonsävyineen. Samsungin  kuva ei nyt todellakaan kerro totuutta, mitä näkyi. 


Pilvimuodostelma on nyt omassa puurtarhassakin. Mantshuriankärhö rehottaa vuosi toisensa jälkeen valtavana harsopilvenä. Satoi tai paistoi, sillä ei näytä olevan merkitystä.

ARVONNASTA piti muistuttamani. Vielä tämän päivän ajan voit osallistua Biolanin tuotteiden arvontaan.Kastelulannoite  + Tomaatti- ja vihanneslannoite. Molemmat tuotteet yhdelle onnekkaalle. Arvontaan  osallistut olemalla jo tai liittymällä  blogini lukijaksi. Oikeassa palstassa Lukijoiden kuvien alla on LUE-painike. Siitä voit liittyä lukijaksi.  Kommentoi tähän tai edelliseen postaukseen, ovatko nämä tuotteet sinulle ennestään tuttuja ja kerroppa, millainen viherpeukalo olet. Muista laittaa kommenttiin yhteystieto (sähköposti), jotta saan voittajaan yhteyden. Mikäli voittajaa ei löydy arvonnasta kahden viikon kuluessa, arvotaan palkinto uudelleen. Palkinto postitetaan vain Suomeen. 
Onnea arpajaisiin!2 kommenttia:

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI