sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Hiirake kunniapaikalla tiskipöydällä. Siis hiirake, ei hiiri.


Blogiyhteistyö # Kaarnalaivan kanssa 


Hiirake kunniapaikalla tiskipöydällä. Siis hiirake, ei hiiri. Ajattelitko niin? 

Hiirake on käsintehty yleisharja, jota on kahdessa koossa. Pienempi on tehty kookoskuidusta, isompi palmusta. Hiirake on kätevä pikkuharja vaikkapa murusten puhdistamiseen pöydältätai leikkuulaudalta. 

 

Kaarnalaiva keskittyy täysin luonnomukaisten materiaalien käyttämiseen tuotteissaan. 

Nyt, kun pyrimme aktiivisesti eroon kaikessa mahdollisessa muovin käytöstä, on kiva, että tiskiharjankin saa luonnonmateriaaleista tehtynä. Kaarnalaiva onkin 100% muoviton kauppa. 


Tiskiharjaa tarvitaan joka taloudessa. Kaikkia kippojahan ei voi laittaa astianpesukoneeseen. 

Olen kopioinut  Kaarnalaivan Iirikseltä saamani tuoteselosteet. Laitoin  ne tekstit sinisellä


Tässä mallissa harjakset ovat kookos-kasvikuitua. Malli on saatavilla myös hevosenjouhella tai agave-kasvikuidulla. Kaikki materiaalit ovat luonnollisesti antibakteerisia. Harjan käyttöikä normaalisti n.2-5v, mutta osa asiakkaistamme on kertonut käyttäneensä harjaa jopa 10+ vuotta. Harja on tärkeää kuivattaa hyvin käytön jälkeen, mieluiten roikkumalla tai harjakset ylöspäin. Harjaa ei koskaan pidä jättää veteen likoamaan pitkiksi ajoiksi. Jos harjapuu alkaa näyttää kovin kuivalta (yleensä muutaman käyttövuoden jälkeen), sen pintaan voi lisätä hieman mitä tahansa luonnonöljyä. Kaikki harjat on käsitelty pellavaöljyllä ja luonnonväreillä. 

Tuo harjahan on kuin luotu meidän talonpoikaiseen astiakaappiin. Eikö vain? Kehtaa pitää esillä. Ajatteleppa tuohon muoviharjaa. Nou, tänkjuu. 
Tämä on kiva ja nätti sekä hyvin käteen sopiva. Jynssäri tai vaikkapa patasudiksikin sitä voisi kutsua.Minulla tämä on löytänyt paikkansa keittiön tiskialtaan puhdistamisessa. Olen teenjuoja. Ja isosta kupista. Aina ei jaksa juoda koko kupillista, kaadan loput tiskialtaseen. Ja kuten varmasti tiedät, tee tummenneuttaa astian ja niin altaankin.  Jynssärillä on helppo pyöräyttää allas puhtaaksi. Kaarnalaivalta löytyy harjaa jos monenmoiseen tarkoitukseen. Yks kiva laajasta valikoimasta on juuresharja. 


Just sopivankivankokoinen käteen. Käsinsidottu pullasutikin tuntuu ihan ylelliseltä. Miltä sinun kuivauskaapissasi näyttää? Minusta on kiva, kun oven avatessa siellä näyttää sievältä. Siirrytäänkö vessa/kylppäripuolelle

Minun kynsiharjani näyttää tällaiselta. Kaarnalaivan valikoimassa on monta eri mallia ja kokoa. Lapsillekin on omansa, pienempi harja. Kohtahan kynsiharja on taas kovassa käytössä, kun päästään pihahommiin. 
Tällä kun pyöräyttelee muutaman kerran lapaluiden ympäriltä niin johan kutka lähtee. Saunaharjoja on valikoimassa varrellisia ja varrettomia. Kuituvaihtehdoissa on pehmeä, keskivahva ja kova. 
Kiva uutuus on kasvoharja. 


Oikein sopiva kuorinta-aineen levitykseen ja voihan tällä joutessaan yrittää vaikka ryppyjä silotella. Niin nätti, ettei sitä tarvitse mihinkään kaappiin piilotella. 


Tässä esimakua Kaarnalaivan valikoimasta. Nyt lähinnä tätä harjapuolta. Paljon muutakin on valikoimassa. Kannattaa käydä sivuilla tutustumassa. 

Kun haet Kaarnalaivaa vaikkapa googlettamalla, huomaa, että Kaarnalaiva-nimisiä verkkokauppoja on yllätys yllätys kaksin kappalein. Tämä esittelemäni on Kaarnalaiva.net osoitteen alla. Hoksautan vielä, että keväiset kässämessut on  netissä 19.-21.3. facebookissa:


Kaarnalaivakin on siellä mukana. Kannattaa tsekkailla tuolloin facebookia. Mukavaa alkavaa viikkoa. 

Kiitos Kaarnalaiva yhteistyöstä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI