keskiviikko 14. helmikuuta 2018

LEIKKOKUKILLE LISÄÄ ELINAIKAA


Kesäkausi on juhlan aikaa, kun puutarhasta saa tehtyä kukkakimppuja mielin määrin. Vaikka joka aamu voi laittaa uudet, runsaat, tuoksuvat asetelmat. 


Meillä tämä on erityisesti lapsenlasten mieluista puuhaa. Luovuus pääsee valloilleen.Mutta entäs talvella. Voi harmitus, jos ostokimppu nuupahtaa jo seuraavana päivänä. Useinhan leikkokimpuissa on mukana pieni virkistepussi. Mutta jos ei ole, niin...Nekon leikkovirkistettä on hyvä olla jemmassa. Kukat saavat lisää elinaikaa, kun sitä lorauttaa vähän maljakkoon.


NEKO LEIKKOVIRKISTE on nestemäinen, helppokäyttöinen erikoisravinne leikkokukille. 
Se säilyttää leikkokukat pidempään tuoreina ja pitää maljakkoveden puhtaana ja hajuttomana.

Leikkokukkien hoito-ohje:

1. Täytä puhdas maljakko vedellä 


  • kukkakimpulle sidontakohtaan asti haaleaa vettä
  • ruusuille/puuvartisille runsaasti lämmintä vettä


  • tulppaaneille vähän kylmää vettä

  •  Lisää leikkovirkiste

  •  Poista veden alle jäävät lehdet. Tee tarvittaessa imupinta leikkaamalla tyveltä viistoon 2-3 cm pala pois, tulppaaneille suora imupinta.

  •  Laita kukat heti veteen.
Ystävänpäivän  merkeissä Neko lahjoittaa arvottavaksi tuotepaketin, jossa on kaksi pulloa leikkovirkistettä. Vaikkapa toinen sinulle ja toinen ystävällesi. 

ARVONTAAN osallistut blogini facebook-sivulla Takaloroppola. Tuossahan  se linkki on, klikkaa sitä ja käy tykkäämässä ja kommentoimassa siellä tätä postausta. Voit tägätä siellä ystäväsi, jolle haluat antaa toisen virkistepullon, jos onnetar suosii sinua. 

Arvontaan osallistumisaikaa on tämä viikko sunnuntaihin 18.2 klo 21.00 saakka.


Mukavaa ystävänpäivää! Niin oletko osallistunut edellisen postaukseni arvontaan. Biolanin orkidearavinnetta on jaossa sinulle ja ystävällesi. TÄSTÄ siihen arvontaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI