maanantai 22. lokakuuta 2018

Tuotepalkinnot arvottu - kuka pääseekään hoitamaan huonekasveja

Kiitos, kun osallistuitte aktiivisesti arvontaan sekä facebookin että blogini puolella. Kiva oli lukea kommenteistanne, millä tavalla hoidatte huonekasvejanne talven aikana. Itse asiassa monesta kommentista ilmeni, että liikaa ei saa hoitaa. Liian aktiivinen kastelu tappaa helposti kasvit etenkin talviaikaan. Pelakuut / Pelargoniat tuntuvat olevan monelle haaste. Miten ne saa säilytettyä hengissä talven yli. Siinäpä minullakin on haastetta. Merileväuute on se ihmeaine, johon olen luottanut jo monena talvena ja hyvin on mennyt sekä pelargonien että kaktusten kanssa. Niin ja onhan minulla Enkelinsiipejä, Isoposliinikukka ja Amatsoninliljakin. Viimemainittu pukkaa nyt kukannuppuja. Biolanille, blogini monivuotiselle yhteistyökumppanille,  kiitos arvonnan tuotepalkinnoista.

Tässä arvonnassa onni suosi  Johannaa. Onnea Johanna, sinulle nuo molemmat eli merileväuute ja ravinneneste. Otan sinuun yhteyttä.


Tällä hetkellä en omista kuin yhden huonekasvin ja aika laiska olen kieltämättä sitä hoitamaan, täytyy petrata. Jouluksi täytyy hankkia ihania joulukukkia. Vettä ja ravinteita yritän muistaa antaa.

Seuraavassa postauksessani tulee hyggeilyä. Sehän oli parin vuoden takainen suosikkiteema. Voi kai vieläkin hyggeillä. Kiva arvontapalkintokin on tulossa. 50 euron lahjakortti verkkokauppaan. Mitäs siitä sanotte, onko kivempi saada joku tuotepalkinto vai päästä itse valitsemaan, mitä haluaa?  Siitäpä muutaman päivän sisällä. 

Mukavaa alkuviikkoa!

3 kommenttia:

 1. Onnea Johannalle, sait oikein hyvää ainetta kasvillesi ja tuleville kasveille!
  Tämä arvonta meni minulta ohi, mutta yritän nyt olla aktiivisempi. Tietysti on kivempi päästä itse valitsemaan, mutta tämän arvonnan palkinto kyllä oli ihan huippu :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle!
  Yleensä itse valitseminen on mukavampaa.
  Arvontojen kohdalla olen jättänyt osallistumatta, jos voitto on jotain, jolla minulla ei ole käyttöä.
  Hyvää tätä viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI