torstai 25. lokakuuta 2018

Uutta kotiin - arvontapalkinto verkkokauppaanEdellisessä postauksessani kerroin, että seuraavassa postauksessa tulee hyggeilyä. Sehän oli parin vuoden takainen suosikkiteema. Voi kai vieläkin hyggeillä, vaikka tuo termi ei enää olekaan niin pinnalla. 


Jatkuvasti aikaistuva hämäryys illasta pakottaa sisälle. Mitäpä teet laiskoina hetkinä - niin jos sinulla niitä on. 

Minulla se on takkaan tulet ja vaikkapa kutomaan. Lapsenlasten jaloille riittää sukkien tarvetta. Kun ei valitse niin kovin monimutkisia kuvioita neulottavaksi, näkee ihan hyvin kilistellä puikkoja pelkän takkatulen loisteessa. 


 Tai ramaiseva käpertyminen ihanaan shaaliin. Hiukka hankala ottaa siitä nyt tilannekuvaa, kun ei ole lapsia  yökylässä ottamassa kuvia. Tämä postaus on yhteistyössä blogini yhteistyökumppanin UuttaKotiin - verkkokaupan kanssa.Jos olet ollut blogini säännöllinen lukija, muistanet kesäisen postaukseni, jossa esittelin tätä yritystä. Siinä postauksessa oli esittelyssä puutarhakalusteiden puolelta iki-ihanat rautapenkit. Nuo penkit herättivät niin ihastuneita kommentteja, että haluan laittaa vielä tähänkin kuvan penkeistä.


UuttaKotiin- verkkokaupasta löytyy laaja valikoima huonekaluja ja sisustustuotteita.  Sivuja selatessa voi todeta, että valikoimaa on todella laidasta laitaan. Yritys toimii Porvoossa. Och OBS! De betjänar dig även på svenska.

Missä pidät lankakeriäsi ja - vyyhtejä? Pois nyt ikävät muovipussinyssykät. Langatkin voivat olla osa sisustusta, kun ne ovat nätissä korissa. Näitä löysin eri kokoja UuttaKotiin - sivuilta. Voihan noissa toki muutakin pitää, vaikkapa rakennella joulukukka-asetelman.
Torkkupeitoksi valitsin sävysävyyn perikamarimme vanhoihin pappilankalusteisiin sopivan punaruskean. Näitä peittoja löytyy erilaisia ja eri väreissä.Jotta tämä ei nyt menisi ihan vain minun hyggeilyksi, sovimme UuttaKotiin - verkkokaupan kanssa ARVONNASTA. 
Kiva arvontapalkinto on jaossa. Viidenkymmenen (50) euron lahjakortti verkkokauppaan. 
Mitäs siitä sanotte, onko kivempi saada joku tuotepalkinto vai päästä itse valitsemaan, mitä haluaa?

Käyppä vilkuilemassa verkkokaupan sivuja ja kirjoita tämän postauksen kommenttiin, mitkä tuotteet miellyttävät sinua eniten. Näin olet mukana tuon 50 euron lahjakortin arvonnassa. Sen jos voitat, pääset itse valitsemaan, mitä tuotteita haluat. Valitsemasi arvontapalkinto postitetaan vain Suomeen.

Arvontaan voi osallistua maanantai-iltaan 29.10 klo 22.00 saakka. 

Tiistaina 30.10 ilmoitan blogissani voittajan. 

Onnea arvontaan ja hyggeilevää viikonloppua!


33 kommenttia:

 1. Nuo sinun ihanat tunnelmakuvat ovat niin tuttuja. Raasu ja kudin. Korikin on, kaksikin, toisessa sukkien parsimista ja sukan aloitus, toisessa liivihameen kutominen itselle. Mutta käsien tyhjyyttä potien kudon usein TV:n ääressä, kun on yksinkertainen neulos. Shaali on tosin turkkilainen ostos, mutta hyvin mukava, koska voin pitää sitä työtäkin tehdessä. Kokeilenpa taas arvontaa!

  VastaaPoista
 2. Bazar- ikkunavalaisin on kyllä sellainen, mitä eniten tarvitsisin (ja haluaisin!).

  Toki tuolla on mielettömästi kaikkea ihanaa, erityismainintana Canvas - lepakkotuolit ja Riviera rottinkinojatuolit.

  Hyggeilevää viikonloppua sinnekin :)

  VastaaPoista
 3. Meidän pienemmän koltiaisen huoneeseen on sisustus kesken ja sinne tämän tilaisin, hyllykön pyörillä https://www.uuttakotiin.fi/product/5055/hoppekids---lokerikkohylly-pyorilla. Lahjakortti tulisi todella tarpeeseen.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 4. oishan tuolla kaikkea kivaa jos pääsis itse valkkaamaan,peiliä,lamppua,hyllyä,ja Anna-mari Westin kellokin on kiva. osallistun hienoon arvontaan. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Minulla on käynnissä tavaroiden uudelleen järjestelyä ja kaipaan lisää säilytystilaa.

  VastaaPoista
 6. Niin paljon meille sopivaa löytyisi, mutta ainakin tämä päätyisi koriin: https://www.uuttakotiin.fi/product/5027/puutarjotinsarja-3-kpl.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Päiväpeitto on aika uudistaa, joten siihen käyttäisin lahjakortin varmaankin.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Paljon on kaikkea.ehkäpä päätyisin melissa lepotuoliin.Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Torkkupeitot! Ihastuin juuri tuohon hapsulliseen torkkupeittoon :) meille ehkä sopisi vain siniharmaa paremmin
  -Ainuli
  kookossmoothie@gmail.com

  VastaaPoista
 10. https://www.uuttakotiin.fi/product/5116/downtown-peili-55cm olisi ihana!

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Niin paljon kaikkea ihanaa, mutta ehkä pojalleni pukinkonttiin pehmeän paketin laittaisin https://www.uuttakotiin.fi/product/4953/juniori-paivapeitto-140-x-180-cm---erilaisia

  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 12. Meillä on tulossa makkarin remontti ja sänky on aikomus uusia siinä yhteydessä, niinpä kävin niitä kurkkimassa. Jos voitaisin lahjakortin se menisi patjoihin, eikä riittäisikään.
  Hyvää viikonloppua sinulle.
  kai3ki@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Riviera rottinkituolit ihania
  Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kaikkea ihanaa löytyisi. Mutta eteisen tyhjälle seinälle Romantic peili valkoinen / hopea 52 x 62 cm sopisi hyvin. Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 15. Sisustustyynyistä suden kotiuttaisisin mielelläni ja ehkä torkkupeitonkin😊

  VastaaPoista
 16. Tämä päiväpeitto ois tarpeen, kun edellinen niin nukkanen😄
  https://www.uuttakotiin.fi/product/2649/velma-paivapeitto

  VastaaPoista
 17. Paljonkin löytyy kivoja juttuja, esim. samettiset koristetyynyt...

  anne.lie(at)outlook.com

  VastaaPoista
 18. Ihanaa hyggeilyä sinulla siellä.Tykkään olla käppäryssä fleecen alla ja nauttia lämpöisestä kynttilän valosta.Acazia sarjan tv-taso ja saman sarjan penkit kyllä kiinnostaa kovasti.
  tuulalievonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Huomasin seuraavani sinua instagramin kautta, mutta en ollutkaan blogisi lukija. No nyt on asia korjattu. Olipa kauniita tavaroita tuolla verkkokaupassa. Meillä puutarha uudistui loppukesästä ja nuo pitsikalusteet olisivat sinne sopivia. Toki pienet sisustustarvikkeet ilahduttavat aina. Siispä onnea koettamaan!

  VastaaPoista
 20. https://www.uuttakotiin.fi/product/4990/vuono-puuvillamatto

  Esim. tämä matto on hieno :)

  anniina.lang96@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Torkkupeite olisi mun valinta varmaan :D

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kuvioitu torkkupeite ois valintani..ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 23. Torkkupeite, rottinki tuolit ja Romantic peili :)
  Sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Torkkupeitto näyttää niin tyylikkäältä ja tulee tarpeeseen, kun kelitkin kylmenevät: https://www.uuttakotiin.fi/product/5166/jdl---torkkupeitto-hapsuilla-eri-vareja

  E-mail: fushwind@ ja loppuosa gmail.com (kirjoitin erikseen spämmien välttämiseksi)

  VastaaPoista
 25. Takkatulen lämpö on ihana. Tämä myös https://www.uuttakotiin.fi/product/5149/keinoturkis-talja-harmaamustavalkoinen kaimaen1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 26. Torkkupeite olisi valintani. Minä pidän lankakeräni suuressa pärekorissa jossa muistan olleeni pikkuisena äidin puhtaiden vaatteiden seassa eli 50 vuotta sitten. Sain korin lapsuudenkodistani, löysin sen ullakolta Kaikki vanha on kiinnostavaa.
  aiholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 27. Ib Laursen - Brooklyn pyöreä sohvapöytä pääsisi kukkapöydäksi. Lisäksi sisustustyynyjä ja torkkupeittoja, niitä ei koskaan ole liikaa.
  anni.swan(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Vaikka mitä ihanaa löytyi mutta lahjakortin käyttäisin ehdottomasti uusiin sisustustyynyihin. https://www.uuttakotiin.fi/product/4962/aamu-sisustustyyny niinuska09@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Verkkokaupasta löytyi vaikka mitä kivaa! Torkkupeitto, sisustustyynyjä, peili ja valaisimia ❤ Koti kaipaa piristystä syksyn pimeydessä :)
  taijaylimattila@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Torkkupeiton tai sisustustyynyjä hankkisin, mikäli voittaisin tässä ihanassa arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 31. Keinoturkistaljalle olisi käyttöä.
  https://www.uuttakotiin.fi/product/5149/keinoturkis-talja-harmaamustavalkoinen

  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 32. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI