maanantai 19. kesäkuuta 2017

OMENAPUIDEN KUKKALOISTOA ja ETANA-ARVONNAN VOITTAJA


Nyt on punaisen sävyjä ja valkoista eri puolilla puutarhaa.  Pidätkö sinä enemmän punaisista vai valkoisista? Vai onko sinullakin riemunkirjavaa kukintaa parhaillaan niinkuin  minullakin?Upeaa, että näinkin pohjoisessa menestyvät omenapuut ja kirsikat niin hyvin. Luumukin aloittelee jo kukintaa. Päärynäpuut ovat vielä niin nuoria, ettei kukkia vielä tule. 


Tänä kesänä omanapuiden kukinta ainakin täällä Oulun korkeudella on todella ylenpalttista. Onkohan niin koko maassa?


Kimalaiset  ja muut pörriäiset ovat kiireisiä, kun ruokaa on tarjolla enemmän kuin tarpeeksi pitkän kylmän kauden jälkeen.

                        Voi, kun netissä voisi lähettää kaikki nämä omenapuiden ihanat tuoksut. 
Puhumattakaan tästä kielon tuoksusta.

ETANA-ARVONNAN VOITTAJA

Schetelig Oy:n ja Bayer Gardenin  blogiyhteistyön merkeissä arvottavana olleen kilonpainoisen Etanaraepakkauksen voitti Sanna. Onnea Sinulle Sanna!  Nyt etanat ja kotilot saavat hatkat puutarhastasi. Lähetän Sinulle sähköpostia ja pyydän osoitetietojasi. Kiitos yhteistyökumppanille palkinnosta! Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Natria Etanarae on tehokas ja luonnonmukainen etanoiden ja kotiloiden torjunta-aine, jonka tehoaine on luonnossa esiintyvä rautafosfaatti. Se tehoaa kaikkiin etanoihin ja kotiloihin. Myös espanjansiruetanoihin sekä lehtokotiloihin.
Tämä uusi luonnonmukainen rautafosfaattia sisältävä torjunta-aine on vaaraton ihmisille, kotieläimille ja siileille.


Mukavaa alkavaa viikkoa ja juhannuksen odotusta!
1 kommentti:

  1. Upeaa kukintaa! Minun pitäisi kaupunkiin istuttaa pihalle pari omenapuuta. Mökillä on kaksi vanhaa suurta puuta, mutta niiden kukinta meni jo.

    VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI