sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Jippii, taas onnistuin härmän torjunnassa - nyt hyvät tuotteet arvonnassaLiian aurinkoinen kasvupaikka  sekä liian tiheä kasvusto. Siinäkö syyt sille, että syysleimuihini tulee yleensä härmää. Välillä syytän sateista kesää, välillä taas paahdetta. Syytä en ymmärrä, mutta härmän ilmestyminen alkaa olla jokakesäinen riesa.Viikko sitten leimuni näyttivät tällaisilta. Härmä oli iskenyt kasvustoon, kun en ollut muistanut käydä tarkkailemassa ja sumuttelemassa härmän torjunta-aineella. Pari kertaa kunnos suihkutus Jaakontaian tuotteilla ja härmä on tipotiessään.Komea kukinta on taas tuloillaan leimupenkkiin.


Jaakontaika ja Carbon Kick® Booster eivät ole vaan härmäntorjuntaan tarkoitettuja, vaan niillä saa täsmätehoa kaikenlaisille kasveille. Komeampaa kukintaa, vehreämpiä viherkasveja, mehukkaampia marjoja ja hedelmiä, maukkaampia vihanneksia ja muhkeampia juureksia – Jaakontaika saa niin koriste- kuin hyötykasvitkin kukoistamaan tuoden esille niiden parhaat puolet. 

Jaakontaikaa ja Carbon Kick® Boosteria kannattaa käyttää perennoille kasvukauden ajan ja varsinkin kesän loppupuolella ajatellen jo seuraavaa kasvukautta. Tällöin kasvit vahvistuvat kestämään paremmin tulevaa talvea ja ovat paremmassa kunnossa lähtemässä kasvuun, kun seuraava kevät koittaa.
Jaakontaika ja Carbon Kick® Booster eivät ole kastelulannoitteita, vaan sumutteita. 
Sumute tehostaa kasvin yhteyttämistä. Lehtiä sumutellaan noin viikon välein, ei kukkia. 


Blogini yhteistyökumppani

on lahjoittanut blogissani arvottavaksi Jaakontaika- suihketta, joka on valmis heti käytettäväksi + Jaakontaika- tiivistettä, josta saa laimentamalla lisää suihketta +  Carbon Kick® Boosteria, jota lisätään  Jaakontaika- suihkeeseen. 5 ml riittää litran pulloon. 


Koko tämä tuotepaketti arvoltaan noin 60 euroa yhdelle. 

Näin osallistut

Olemalla lukija + kommentoimalla

 eli siis näin

Olemalla jo blogini lukija tai liittymällä lukijaksi - tämän blogisivun oikealla olevassa palstassa tällaisen kuvakkeen jäljessä - Lue - klikkaa siitä

 
Kirjoita tämän blogipostauksen jälkeen kommentti, onko Jaakontaika sinulle tuttu juttu vai ihan uusi tuttavuus. Laita kommenttiin yhteystietosi (sähköposti), jotta palkinto päästään postittamaan, jos Onnetar suosii sinua. Palkinto postitetaan vain Suomessa olevaan osoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä, tuotepaketti arvotaan uudelleen. 

Elikkä lukijana pitää olla ja kommentti kirjoitettuna. Vain blogin puolelle kommentti, ei facebookiin.

Osallistumisaikaa on ensi viikon keskiviikkoon 18.7. klo 24. 00 saakka. 

Onnea arvontaan!
Meillä eletään nyt mansikkakautta. Joko sinä olet laittannut omat mansikkasi talven varalle? Meiltä voit tilata mansikat poimittuina, jos asut Siikajoen Paavolan - Oulun alueella. 0503052864. Toimitamme mansikoita Ouluun.

16 kommenttia:

 1. Olen ollut jo kauan lukijanasi. Jaakontaiat ovat minulle ihan uusi tuttavuus. Jospa voittaisin. " kaisa"

  VastaaPoista
 2. Kiva arvonta, johon osallistun mielelläni. Härmä iskee nyt hirveällä vimmalla ukonhattuihin, samoin kuin viime vuonnakin. Kurjaa, kun olisi muuten niin ihana kasvi. Jaakontaikaa en ole kokeillut, mutta olen paljon siitä lueskellut ja seuraillut heidän kasvitestejään. maatiaiskananen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Jaakontaika on tuttua jo vuosien takaa. Mukana arvonnassa. annelitar@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Jaakontaikaa on kotona härmän varalta muistaakseni viime vuotisen postauksesi ansiosta. En osallistu tällä kertaa arvontaan, mutta toivotan toisille arpaonnea.

  VastaaPoista
 5. Mukana :) En ole koskaan kuullutkaan :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Vaikuttaa toimivalta - hankintalistalle ja testaukseen nimenomaan leimuille ja ritarinkannuksille! Kiitos taas vinkistä!

  VastaaPoista
 7. Jaakontaikaan olen tutustunut vain näitten postaustesi kautta,kuulostaa tehokkaalta. Innokas olisin kokeilemaan omiinkin leimuihini. sirkka.lukkari@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. En ole käyttänyt vielä. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 10. Aivan uusi tuttavuus on. Mukana innolla!
  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Uusi tuttavuus myös minulle, vaikuttavat hyville tuotteille :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa.Jaakontaika on tuttu tuote.Suosittelen kokeilemaan ☺

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa.Jaakontaika on tuttu tuote.Suosittelen kokeilemaan ☺

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnasda.Jaakontaika tuttu tuote suosittelen ☺ pakynen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. mukana arvonnassa, kumpikin tuote on uusi tuttavuus

  VastaaPoista
 16. mukana arvonnassa, kumpikin tuote on uusi tuttavuus. kaimaen1(at)luukku.com

  VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI