lauantai 13. helmikuuta 2021

SO PRETTY

 

# blogiyhteistyössä So pretty

Ihanaakin ihanampi Hamam-jakardipyyhe. Rannalle, piknikille, kevyeksi peitoksi kesäretkelle, pyyhkeeksi, vartalomekoksi kietaistuna, torkkupeittona. Sataprosenttista puuvillaa. Koko 135x175cm. Kaksikerroksinen, kaksipuoleinen, menee kuitenkin pieneen tilaan. Kauniskuvioinen, eikö vain. Niin sopiva uimarannalla, kunhan päästään muutama kuukausi eteenpäin näistä tunnelmista. 


Hamam-pyyhkeet on kudottu laadukkaasta puuvillasta, menevät pieneen tilaan! Kevyt, imukykyinen kylpypyyhe. Koko: 100cm x 180cm. Paino: 430g


Mutta siitä hamamista. Kyse on ihanan keveistä, monikäyttöisistä turkkilaisesta puuvillasta valmistetuista pyyhkeistä. 

Saunapyyhe vertaansa vailla meillä "lomapaikassa". Huom! lainausmerkeissä lomapaikassa, ei se mikään lomapaikka ole vaan suoraan sanoen työleiri. Mutta aivan verraton kuitenkin. Omien lasten ja  tyttären lasten riemupaikka, jossa saa tehdä kaikkea mahdollista kivaa. 
Näin mustaa on meidän "kylpylän" sisätiloissa. Ja mikä tuoksu! 

Ohuet  puuvillapyyhket ovat vertaansa vailla varsinkin lomaolosuhteissa, jos siellä mökillä ei ole pesukonetta. Nämä on helppo pestähujauttaa nyrkkipyykissä ja kuivuvat nopeasti. Sataprosenttista puuvillaa nämäkin. 

Hamam-pyyhkeestä valmistettu Sultan hamam-mekko on kätevä matkalla, rannalla, saunassa, kylvyssä. Vie vain vähän tilaa. Erittäin imukykyinen, nopeasti kuivuva. Kolmea eri kokoa, pituus 87 cm. Just sopiva rannalle tai kesäiltoina saunan päälle pihalla oleskeluun, kun ei viitsi vielä yöpaitaa laittaa.
Niin siisti ja ilmava, että voi käydä vaikka pyörälenkillä. Väreissä on vara valita. Näitä Hamam-pyyhkeitä on eri kuoseilla ja väreillä. Kylpypyyhkeitä, käsipyyhkeitä,  noita mekkoja sekä lisäksi kylpytakkeja, päiväpeittoja. Myös lapsille on valittavissa ponchoja ja kylpytakkeja. Lisäksi on käsintehtyjä oliiviöljysaippuoita. 

Minulla on tällainen kaneli-omenasaippua, joka on käsintehty luonnollinen hamam-saippua saunakäyttöön. Voidaan sitä toki  käyttää myös suihku- tai kylpysaippuana.

Aivan kuin höyry tai kuuma vesi avaa ihohuokoset oliiviöljy ja oliivisose läpäisee ihon pintakerroksen ja hoitaa sitä parhaalla tavalla.

Voit käyttää saunassa levittämällä vartaloon pienen määrän hamam-saippuaa ja antaa sen vaikuttaa muutaman minuutin. Käytä sitten sientä ja hiero hellästi, jotta voit nauttia kevyestä ihon kuorinnasta samalla, kun peseydyt.

Saippuoita on palasaippuana sekä tällaisissa desin movipurkeissa. Ja mistä näitä saa? So pretty verkkokaupasta. Nyt on hyvä hetki asioida verkkokaupassa, koska pyyhkeet ovat alessa.Kiitos yhteistyöstä So pretty. Tuotteet on saatu testattaviksi. 

Mukavaa ystävänpäivää kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI