tiistai 14. maaliskuuta 2017

LÖYDÄTKÖ SINÄ VESISUONET PIHALTASI?Testaappa vaikka ihan mielenkiinnosta tai tarvitsetko kaivon pihallesi? Vai oletko jo kokeillutkin vesisuonen  löytymistä?

Onko sinulla metrin pätkä kuparilankaa? Jos ei, kipinkapin rautakauppaan.  Taittele lanka puolikuun muotoon.

Ja sitten testaamaan. Katso videoklipistäni ohje, miten  vesisuonta etsitään.
Vesisuonen löytäminen ei onnistu keltä tahansa. Miksikähän ei? En osaa sanoa.

Tyttärellämme kuparilanka toimii. Hän löytää samoista kohdin vesisuonet kuin minäkin. 

Mieheni kädessä kuparilanka ei käänny vesisuonten kohdalla. Olen yrittänyt siirtää taikavoimaani hänelle pitämällä häntä kädestä.  Siis siitä kädestä, jossa ei ole kuparilanka. Mutta ei. 
Olemme kyllä aika koomisen näköinen pari, miehellä on toisessa kädessä  lankakieppi ja emäntä taluttaa toisesta kädestä. Ja kun asumme aivan tien varressa, voi kamala, mitähän ohikulkijat ajattelevat. 


Kesällä sitten testataan tyttären kanssa tuoreella pajunoksalla, löytyvätkö samat vesisuonet. 


Voi jospa kirjoittaisit tämän postauksen loppuun kommentteihin, miten sinä onnistuit.  

11 kommenttia:

 1. OI, enpä tiennyt tuosta kuparilangasta! Mutta pajunvarvulla kääntyi, niin että ensi kerralla säikähdin. On minulla heilurikin, joka toimii samalla tavalla. Ihmejuttu se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testataan kunhan käyt tääällä, löydätkö samat suonet kuin minä.

   Poista
 2. Äitini, enoni ja mökkinaapuri katsoivat pajunvitsalla.Minulla ei toiminut, vaikka naapuri piti kädestä kiinni.Hän totesi,että koska olen O-veriryhmäläinen, minulla toimii kultasormus.Totta, sormus näyttää risteyskohdat ja linjat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kokeilin ensi kertaa pitkällä hiuksella ja kultasormuksella. Se ei toiminut, mutta kun kaivonkatsoja laittoi sormensa valtimolleni, kultasormus alkoi heilua vimmatusti.

   Poista
  2. Sormuksella en ole testannutkaan. Sitäkinhän pitäää kokeilla. Onneksi minulla on pitkät hiukset, saa testivärkkiä

   Poista
 3. Millähän veriryhmällä tämä sitten pitäisi toimia herkemmin? Tosi kiinnostavaa! Täytyy kyllä kokeilla kuparilla sekä pajulla.

  VastaaPoista
 4. 10 vuotta sitten kävi kaivonkatsoja mökillä. Olin juuri silloin lenkillä ja tulin kun mies oli mennyt. Mieheni antoi psjunhaarikkaan käteeni, ja naureskellen sanoi että katoppas mihin kaivo laitetaan. Side silmillä ja pyöritykset ensin. Lähdin kävelemään, ja yhtäkkiä rupes hirveellä voimalla vetämään maata kohden. Pistin vastaan mutta paju kääntyi väkisin maata kohden. Ihan sama paikka oli kun kaivonkatsojalla, ja siinä se kaivo nut on. En olis uskonu jossen ite olis kokenu. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin pajulla, taisi olla jäinen kun ei mitään tapahtunut. Pitää testailla uudestaan kesällä, kunhan pajuun tulee uutta kasvua

   Poista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI