onnistuu ihan helposti. Siemenet eivät edes tarvitse kylmäkäsittelyä.
Haluaisitko itse kasvattaa parsaa vai joko sinulla on parsapuskat?
Jotkut ovat viestittäneet, että kaupasta ostetut taimet eivät ole menestyneet. Niistä minulla ei ole kokemusta. Olen aina kasvattanut parsat siemenistä ja hyvin menestyvät. Oulun korkeuksillakin ilman mitään talvisuojauksia.
Nam. Ajatteleppa, että voit syödä omassa puutarhassa kasvatettua parsaa.
Tässä yksi parsapensaistani. Puutarhan kaunistus ja hyvää materiaalia kukkakimppuihin.
Katsohan videoklippi, miten kasvatus lähtee alkuun.
Parsan jatkokasvatuksesta voitkin sitten lukea enemmän aikaisemmasta postauksestani viime vuodelta. TÄSTÄ LINKISTÄ
Parsan siemeniä jäi kylvösteni jälkeen jonkin verran ylimääräisiä - voit tilata pussukan 3 eurolla + postitus 1,50 Laita sähköpostia pekkalat@outlook.com
Siement voit kylvää keväällä suoraan maahan. Ei siis tarvitse esikasvattaa sisällä.
Ai niin, tällainen kuva löytyi tiedostoistani.
Mikä kasvi on kyseessä? Kirjoita kommenttiin tämän postauksen loppuun.
Oikein vastanneiden kesken arvon parsansiemenpussin. Kommentoi viimeistään keskiviikkona 22.3
Mukavaa ja aurinkoista viikonalkua, olitpa sitten työssä tai vapaalla.
Ihan näyttäisi raparperiltä, olenkohan oikeassa
VastaaPoistaHyviä ideoita..viherpeukkua alko kutittaan😊
VastaaPoistaVeikkaan pinaattia tai basilikaa... -lukitaan se pinaatti vastaukseksi.
VastaaPoistaOma parsakasvusto myös siemenestä lähtöistä, mutta ei ollenkaan noin komeaa ja voimakasta (vielä ei olla tohdittu syödä yhtään, tänä keväänä ehkä kestää harventamisenkin) - pitääpä ottaa oppia teiltä esimerkkiä.
:)
Raparperi
VastaaPoistaOikein tunnistit, onnea! Voitit siemenpussin. Laitatko yhteystietosi minulle sähköpostiin pekkalat@outlook.com
PoistaMukavaa viikonloppua!
Raparperia veikkaan minäkin. Meillä ei parsaa vielä ole, mutta se kuuluu mielenkiintoisten, jatkossa kokeiltavien kasvien listalle. Aurinkoista alkanutta viikkoa!
VastaaPoistaVoisi olla ruttojuurtakin tai ihan leskenlehteä lähikuvassa?
VastaaPoista