maanantai 10. huhtikuuta 2017

KÄRHÖASIAAKärhöt vai pionit? Kummat ovat lempikasvejasi? Jos minulta kysyt, en oikein osaa sanoa. Onneksi puutarhassani riittää tilaa molemmille.


Hienoja kasveja molemmat. Vaateliaitako? Niin  monet luulevat, mutta kun tietyt perusasiat ovat kunnossa, ei pitäisi olla ongelmaa. Meillä Oulun korkeuksilla menestyvät molemmat. Pionit varmemmin, mutta kärhöissäkin on sellaisia, joiden kanssa ei ole ollut ongelmia.Esittelen muutaman päivän kuluttua pionivalikoimaani. Mutta nyt ensin kärhöni.Katsoppa kuvakavalkadi kärhöistäni.Lisään kärhöjä siemenistä. Yllä olevasta videosta näet, miten sen teen. 

Miten sinä lisäät kärhöjä, vai ostatko vain valmiita alkuja? Vinkkaappa tämän postauksen kommentissa hyvistä kärhökaupoista. 


Muuten kannattaa tutustua ihanaan kärhökirjaan 

Niin houkuttelevia kuvia. Tulee ihan tunne: pakko saada. Muuten, loppuviikon  kirja-arvonta-aika blogissani on päättynyt. Ilmoitan voittajat ma-ti, kunhan teen arpaliput ja aina niin avulias mieheni toimii onnettarena. 

Mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tykkään kärhöistä enemmän kuin pioneista, pionit ovat ehkä turhan prameilevia minun makuuni, vaikka kauniita ovat nekin. Upea kokoelma kärhöjä sinulla! :) Itse olen ostanut vain valmiita alkuja paikallisista puutarhamyymälöistä. Esikasvatus on niin raastavaa puuhaa, että taidan jatkossakin tyytyä valmiisiin taimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pioneilla ja kärhöillä saa pitkään kukintaa puutarhassa. Pionit aloittavat ja kärhöt jatkavat.

      Poista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI