perjantai 7. huhtikuuta 2017

VIELÄ EHTII OSALLISTUA KIRJA-ARVONTAAN


Kamerakierroksella puutarhassa ei vielä ollut juurikaan keväänmerkkejä.Muutamia uusia talventörröttäjiksi jätettyjä oli paljastunut lumen alta.  Esimerkiksi tällaisia herkkiä kellokärhön haituvapalloja. Kylmäkäsittely on tullut luonnostaan talven aikana. Nyt nämä vain purkkiin odottamaan uutta kasvua ja kukintaa. 


Kivikkopenkin sammaltupsut erottuvat näin keväällä kauniine väreineen. Kesällä ne harmillisesti sekoittuvat ja peittyvät vähän liiankin rehevän kasvuston sekaan.Vähän vinksallaan olevan riukuaidan kaunista pintaa ei kesällä juuri ehdi katsoakaan. Talvella sen kauneus korostuu valkoista hangen pintaa vasten.
Viime syksynä aloitimme arboretumin perustamisen. Sen puu numero 1 on kääpiöpihta. Vai onkohan tämä puu, kun se kasvaa noin metrinkorkuisessa varressa.  Hyvin on talvehtinut. Miksihän kaikki käppyräiset  tai muuten erikoiset puut ja pensaat minua kiehtovat.

Mutta siiehen kirja-arvontaan, joka päättyy sunnuntai-iltana.

Nämä kaksi kirjaa ovat arvonnassa:

Voit saada kaksi arpaa näin:

Kommentoi tätä tai edellistä  postaustani niin saat yhden arvan.

* Olemalla blogini kirjautunut lukija (oikealla olevassa palkissa voit liittyä lukijaksi)  ja kommentoimalla - noin saat kaksi arpaa.

Ilmoita kommentissasi oletko yhdellä vai kahdella arvalla mukana.

Arvonta suoritetaan kaikkien 10.4 mennessä kommentoineiden kesken. Voittajilta  tarvitsen sitten osoitteet palkintokirjojen lähettämistä varten. Onnea arvontoihin itse kullekin!
6 kommenttia:

 1. Onpa kiva, kun olette perustamassa arboretumia. Hieno alku on tuo kääpiöpihta. - Kiva arvonta, ehdottomasti mukana. Tavoittelen tuota värikasviokirjaa. Tuo Kukoistava keidas kirjan olen jo lukenut, se oli minulla arvonnassa.

  VastaaPoista
 2. Käppyräiset ja erikoiset puut ovat ihania, niissä on luonnetta :)
  Kivoja juttuja sun blogissa, liityin lukijaksi. Eli kahdella arvalla mukana. talviuninalle@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Heips, tulin kurkkaamaan blogiasi puutarhavinkkien toivossa ja pakkohan arvontaankin on samalla osallistua :) Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut!

  VastaaPoista
 4. Hyvät sivut sinulla, paljon asiaa. Tähän saakka seurannut vain FB:ssä, nyt liityin lukijaksi, mukana siis kahdella arvalla. Hyvää pääsiäistä !

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. KIITOS kaikille arvontaan osallistumisesta ja ISO KIITOS synttärionnitteluista.
  Kirjojen voittajat ovat Mari Hakola ja Birgit Bikken pilttuusta. Onnittelut voittajille!

  VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI