sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Ruukkuja ja rottinkia parvekkeella - arvonta suoritettu


Viikon verran suurin piirtein blogissani on ollut verkkokauppa SisustaUlkona.fi blogiyhteistyöstä saamani arvonta.  Viidenkymmenen euron lahjakortti tuohon laadukkaaseen verkkokauppaan. Nyt on sitten tullut arvonnan aika. Mutta kurkataan vielä ekaksi, millaisia ruukkuja parvekkeeltani löytyy. 

Itseäni miellytti tyhjän parvekkeen sisustamista ajatellen eniten Lechuzan kauniit altakasteluruukut.
Valitsin SisustaUlkona.fi- valikoimasta mm. kaksi kahvinruskeaa ruukkua, jotka mielestäni soveltuvat hyvin parvekkeeni värimaailmaan.
Sekä lisäksi valitsin korkean, punaisen kiiltopintaisen ruukun. Jotain särmää, huomion kiinnittävää pitää olla. Ennestään minulla on useita kokoja samaa sävyä ja kiiltoa olevia suojaruukkuja, joten hyvin ne parinsa löysivät. Rakastan yli kaiken kesäkukista hajuhernettä. Niiden ruukkuvalinta on tökkinyt. Mistä löytyy pitkänomainen punainen tai kahvinruskea ruukku. Voi olla, että kesä on ohi, ennen kuin sellainen löytyy. 


Mutta siihen verkkokauppa SisustaUlkona.fi arvontaan. Onnettaren suosikki nyt oli Sanna P. Onnea Sanna, otan yhteyttä.

Kiitos kaikille osallistumisesta ja ruukkuvalintojeni kehumisesta. Itsekin olen erittäin tyytyväinen valintoihini ja altakasteluominaisuus on aivan extraa, kun asuu kesäaikaan kahdessa paikassa. Kiitos arvontapalkinnosta ja blogiyhteistyöstä SisustaUlkona.fi.


Mutta se muu kalustus parvekkeella. Sitä olen netissä surffatessani veivannut puoleen jos toiseenkin. Koronakaranteenin vuoksi en ole voinut kierrellä Oulun sisustusliikkeitä. Niitähän täällä kyllä olisi.

Olen aina pitänyt rottinkikalusteista. Minusta ne ovat paljon kivemmän näköisiä kuin muoviset. Päätin sitten kuitenkin uskaltautua maski naamalla oululaiseen Kallen kalusteeseen, jonka valikoimassa on Parolan rottingin tuotteita. En uskaltanut tehdä valintaa pelkän verkkokaupan perusteella. Pitäähän istuttavuutta saada testata.
Osa malleista näytti verkkosivun mukaan vaativan pitkän odottelun. Onneksi näitä valitsemiani kalusteita mm. lumikenkätuoleja ja pöytää ei tarvinnut odotella kuin vajaat pari viikkoa. Halusin nimenomaan korkeaselkäiset tuolit. Ihanat istua ja keveät siirrellä.

Saatavilla oli myös pehmusteet useammassa värisävyssä. Parvekkeeni siniharmaaseen taustaseinään nuo siniset valikoituivat automaattisesti. Jos jotain moitteen sijaa haluaa nostaa esille, niin istuinkohdan pehmusteeksi olisin valinnut hieman paksumman, mitä se sitten lieneekään, superlonia vai mitä. Syksyksi noihin voi sitten hankkia vielä valkoiset lampaantaljat.

Jalkarahiin ei ollut saatavilla valmista pehmustetta. Sen se kyllä ehdottomasti kaipaa. Jotain pitää itse siihen kehitellä. Niin mielellään olisi ottanut valmista. 

Pliis, älä sitten tuijota noita parvekkeeni vanhoja plyyssimattoja. Ne ovat muutostani ylijäämää ja joutuvat nyt lojumaan tuossa pahimman koronauhan ajan. Harmi, etten joulun jälkeen sisustusliikkeitä kierrellessäni ostanut uusia mattoja. Olisihan siellä ollut vaikka mitä. 


Taisi vähän käsi heilahtaa tätä kuvaa ottaessani, mutta jalkarahi on kiva, sopivan korkuinen ja mallinen, kunhan pehmuste löytyy.Rottinkisohvasta tulee mieleeni vanhanajan huvilamainen tunnelma. Halusin nimenomaan kolmenistuttavan sohvan. Minulla kun on porukkaa omasta takaa tuohon istumaan aika monta sitten, kun koronakaranteeni  päättyy. 

Pehmusteita oli saatavilla vain valkoisena. Ei paha ainakaan aluksi. Mutta miten jatkossa? Siihen neuvokas myyjä antoi vinkin, että otat suojukset pois (toimivat näet vetoketjulla) laitat koneeseen ja värinappi mukaan. 
Sohvalle valitsin pöydäksi tarjoiluvaunun. Kätevä liikutella, kun on rullat alla. 


Vanhanajan tunnelmaa henkii myös kukkapöytä. Tuollainen meillä oli kodissani 60-luvulla. Mihinhän sekin on elämän saatossa joutunut. Näissä kuvissa parvekkeeni ilmansuunnat. Lännen puoli näyttää yöllä tällaiselta.Ja pohjoisen suunnassa näkyy kauppakeskus Valkea. Väillä taivas on vetäisty sellaisilla väreillä, ettei malta mennä nukkumaankaan kuin vasta aamuyöstä.Etelän suunnassa eletään tähän malliin. Mukava, kun parveke avautuu niin moneen ilmansuuntaan. Edessä oleva katu ei ole mikään tavallinen, vain Citybussi ajaa siitä, joten rauhallista on. 


Kivoja kesäkelejä kaikille niin maan rajassa kuin parvekkeellakin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI