lauantai 6. kesäkuuta 2020

Siljalla alkaa olla loput parvekeviljelykset kylvettyinä - ja vielä tänään voit osallistua arvontaan


 # Siljan ja Biolanin blogiyhteistyö

Silja on itse junaillut kasvatusaltaan käyttöönoton ja tehnyt kuvatekstit. Kuvien ottamisessa isosisko on ollut mukana, kun omat kädet eivät ole riittäneet kännykkään."Heippa taas. Tänään otin Biolanin kasvatusaltaan käyttöön. "


"Siinä on pohjalla sellainen tila, johon voi laittaa vettä. Kasvit  eivät kuivu, jos unohtaa joskus kastella tai lähtee käymään pienellä reissulla."
"Kohokorkki näyttää vedenpinnan tason. Kun vesi on vähissä, korkki painuu ihan alas."
"Laitoin ekaksi vettä pohja-altaaseen.""Sitten laitoin mullan välipohjan päälle. Käytin Biolanin Yrttimaa- kasvusäkin multaa. En laittanut kokonaisena tuota muovisäkkiä, vaan avasin säkin ja sekoitin mullan altaaseen." 


" Kylvin pinaattia ja erilaisia salaatteja"

"Sitten lisäsin vielä viljelyapulaiseni Patun kanssa  vettä kylvösten päälle ja altaaseen. Teenpä mitä tahansa, Patu on aina tarkkana seuraamassa, mitä tapahtuu." "Tarkastimme vielä yhdessä, että pohjalla on tarpeeksi vettä niin, että punainen pallo on ylhäällä. Kun pallo laskeutuu, pitää taas muistaa lisätä vettä ja alkuun kastella pinnaltakin. Niin mummi opasti. Taitaa multa tuoksua erityisen hyvältä, kun sitä pitää niin läheltä tarkastella."


"Viljelykuulumisiin taas sitten myöhemmin."

******************

Ja vielä muistutus blogissani olevasta arvonnasta. Aikaa osallistumiselle on vielä tämä lauantai 6.6. Arvottavana on 50  euron lahjakortti verkkokauppaan SisustaUlkona.fi

Ja TÄSTÄ pääset osallistumaan. Käyppä kurkkaamassa parvekkeeni ihania ruukkuja ja osallistu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI