perjantai 5. kesäkuuta 2020

Uusia tuotteita testauksessa. Muistutus vielä arvonnasta.


# yhteistyössä Puutarhasi elämäänKun haet kesäkukkasi puutarhalta, jos nyt et itse kasvata, niin ole heti alusta lähtien huolellinen lannoituksen kanssa. Rehevästi kukkivat on totutettu päivittäiseen, joka kastelukerralla lannoitteella terästettyyn veteen. Ei ne muuten niin ylenpalttisesti kuki.Jos ajattelet lannoittaa vain kerran viikossa, kukinta alkaa hiipua. 

Sain testattavaksi ihan uuden tuotteen, Solabiolin Kasviravinteen. Ihan uusi tuote minulle. 

Lainaan suoraan tekstin tuotteen esittelysivulta

Solabiol Kasviravinne on 100%:sti orgaaninen, pitkävaikutteinen nestemäinen kasviravinne, joka edistää juurien muodostumista ja niiden kasvua. Sisältää humus- ja fulvohappoja, jotka parantavat kasvin kykyä hyödyntää ravinteita ja  hallita vedentarvetta. Tämän vuoksi kasteluntarve vähenee. Soveltuu kukille,  vihanneksille ja hedelmille.
  • Pitkävaikutteinen kasviravinne
  • Edistää kasvin ravinteidenottoa ja vesitasapainoa
  • Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyynTuo vesitasapaino onkin kasvieni kanssa toisinaan niin ja näin, kun välillä olen kaupungissa ja maalla. Molemmissa paikoissa pitää tasapainoilla kastelun kanssa. Hyvä jos tämä tuote vähänkin helpottaa tuota ongelmaa. 


Toinen, joka minulle on jo ennestään tuttu tuote Solabiolilta, on Kukkalannoite. Helppo tuote siinä mielessä, ettei joka kastelukerta tarvitse lähteä hakemaan lannoitepakkausta varsinkin, kun maalla kastelen usein sopivasti ohimennen suoraan vesiletkusta ruukkukasvit ja amppelit. Istutusvaiheessa teen varastolannoituksen ruukun tai amppelin reunoille. Sinnepä ahnaat juuret hakeutuvat imemään lannoitetta, toivottavasti. No ainakin ovat komeasti kukkineet. 

Solabiol Kukkalannoite on pitkävaikutteinen lannoite, jonka ravitsee kasvit jopa 6 kuukauden ajan. Ihanteellinen kukkaistuksille kukkapenkeissä, ruukuissa ja parvekelaatikoissa. Sisältää Natural Boosteria, joka vahvistaa kasveja, lisää niiden kukintaa ja vahvistaa kukkien värejä. Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.
  NPK 7-2-6 + 1,2 Mg + Natural Booster
  • Pitkävaikutteinen lannoite
  • Sisältää Natural Boosteria, joka vahvistaa kasveja ja lisää niiden kukintaa
  • Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyynMitähän sorttia lienee tämä puutarhalta löytämäni jättiläispelargonia. 
Kukkanuputkin ovat aika massiivisia ja niitä on paljon. Lannoitetta tarvitaan noiden avautumiseen ja uusien muodostumiseen. 
Omia vanhoja Mårbackkojani en ole vielä uskaltanut kantaa ulos. Meillä kun yleensä on kesäkuun kymmenennen päivän tienoilla vielä pakkasöitä. Ruukut ovat niin raskaita, ettei niitä jaksa kannella edestakaisin sisälle ja ulos. Sitten kun ulos pääsevät, kaavin pintamultaa pois, laitan varastolannoituksen pintaan ja multaa päälle. Näin olen pelannut näiden kanssa monta vuotta. 
Tässä ova Solabiolilta minulle uudenuutukaiset tuotteet. Kasviravinteen lisäksi pääsen testaamaan marjalannoitetta

Meillähän on aika reilun kokoinen mansikkamaa, joka on noin parinsadan metrin päässä talosta. Olen ajatellut tehdä lapsenlapsille oman aamunapostelumansikkapaikan ihan siihen talon lähelle puutarhaan.  Kokeilen siis kasvilavassa mansikkaa eka kerran. Meillä mansikanviljelyssä on aina ollut luonnonmukaiset lannoitteet käytössä emmekä käytä mitään torjunta-aineita. Viljelemme periaatteella tulee mitä tulee, mutta tietääpä itse, mitä syö. Hyviä on tullut. Välillä hillakuoriainen käy näykkimässä, mutta sekin pitää vain hyväksyä. 

Solabiol Marjalannoite on pitkävaikutteinen ja 100 % orgaanisista raaka-aineista valmistettu lannoite, joka sopii luonnonmukaiseen viljelyyn. Se sisältää Natural Boosteria, joka edistää kasvin ravinteiden- ja vedenottokykyä, stimuloi kasvua ja parantaa satoisuutta. Sopii kaikille marjoille ja hedelmille, kuten mansikoille, vadelmille ja viinimarjoille.
  NPK 3-1-4 + 1,2 Mg + Natural Booster
  • Pitkävaikutteinen lannoite
  • Sisältää Natural Boosteria, joka vahvistaa kasveja ja edistää satoisuutta
  • Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn

Tämä lannoitehan käy meille, koska se on kokonaan orgaanisista raaka-aineista valmistettu ja soveltuu siis luonnonmukaiseen viljelyyn.Tämä marjalannoite käy ihan kaikille marjoille ja hedelmille.

Kaivelin tänään pakastimen pohjalta viimeisiä viinimarjanyssyköitä. Vinkiksi sinullekin, tällä tavalla tulee säännöllisesti syötyä eri viinimarjalaatuja sekä karviaisia. Poimin niitä samanaikaisesti ja pakastan seoksia pikku pussukoihin. Käteviä smoothiessa ja aamupuurossa.

Ja vielä muistutus blogissani olevasta arvonnasta. Aikaa osallistumiselle on vielä tuleva lauantai 6.6. Arvottavana on 50  euron lahjakortti verkkokauppaan SisustaUlkona.fi

Ja TÄSTÄ pääset osallistumaan. Käyppä kurkkaamassa parvekkeni ihania ruukkuja ja osallistu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI