lauantai 9. toukokuuta 2020

So pretty


# blogiyhteistyössä So pretty
Onkohan niin, että monelle suomalaiselle turkkilaiset Haman-kylpylät ovat tutumpia kuin suomalaisessa savusaunassa käynti. Tämä meidän savusaunakylpylä on 1700- luvulta. Tämän veroisia löylyjä en ole löytäyt muista saunoista. 

Meillä tätä tötteröä lämmitetään kesäaikaan harva se päivä. Lämmitys ei ole kiireisen hommaa. Viisi tuntia siinä menee. 


Mutta siitä hamamista. Kyse on ihanan keveistä, monikäyttöisistä turkkilaisesta puuvillasta valmistetuista pyyhkeistä. 

Saunapyyhe vertaansa vailla meillä "lomapaikassa". Huom! lainausmerkeissä lomapaikassa, ei se mikään lomapaikka ole vaan suoraan sanoen työleiri. Mutta aivan verraton kuitenkin. Omien lasten ja  tyttären lasten riemupaikka, jossa saa tehdä kaikkea mahdollista kivaa. 
Näin mustaa on meidän "kylpylän" sisätiloissa. Ja mikä tuoksu! 
Ohuet  puuvillapyyhket ovat vertaansa vailla varsinkin lomaolosuhteissa, jos siellä mökillä ei ole pesukonetta. Nämä on helppo pestähujauttaa nyrkkipyykissä ja kuivuvat nopeasti. 
Pyyhkeet ovat reilun kokoisia, 100x180, mutta painavat vain 280 gr.  Keveitä ottaa mukaan ja menevät pieneen tilaan.Kesäpäivinä meiltä käytetään lapsia parikin kertaa päivässä uimassa. Pyyhkeet kuivuvat aina nopeasti uutta reissua varten. Ajatteleppa, kuinka inhottava olisi ottaa valmiiksi kostea paksu froteepyyhe mukaan.  Ja se jos mikä on hyvä asia, näihin ei hiekka tartu.Hamampyyhkeet ovat todella monikäyttöisiä. Kaupunkiasunnossani käytän näitä myös laudeliinana.


Hamampyyhkeiden värivalikoima on todella laaja. Eiköhän sieltä itse kullekin löydy omat mielivärit. Minulla lemppareita ovat nämä vanhan vihreä ja roosa.

Ja mistä näitä saa? So pretty verkkokaupasta. Käyppä kurkkaamassa. Kätevää ja suosittua shoppailua etenkin nyt poikkeusaikana.Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Muista äitiäsi, ilman häntä sinua ei olisi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI