tiistai 11. heinäkuuta 2017

KAMERA KIERTÄÄ


pitkin pihaa


Kiesit olisi, vain hevonen puuttuuNekon PYÖRÖHARAAN ihastuneenamies rupesi tekemään lisää sepelikäytäviä. Rikkaruohojen kurittaminen pyöröharalla näyttää olevan mukavaa puuhaa. 


Jotkut kasvit näkyvät saavan armon  rikkaruohojen kitkijältä, vaikka kasvavat käytävillä.


Ruusua yritin kuvata, mutta unikko osoittautui hallitsevammaksi. 
Miten noita unikoita sattuikin niin moneen kuvaan. Yleensä hankin  yhtä ruusua vain  yhden kappaleen, mutta tätä piti aikoinaan ostaa kaksi niin, että on särkymävaraa, jos on talvehtimisongelmia. Wasagaming - molemmat pensaat ovat menestyneet hienosti.
Voit katsoa tämän päivän ruusukierroksen videoklipin. Älä välitä, kun tuuli kohisuttaa välillä mikrofonia ja autojakin huristelee tiellä niin isoäänisesti. Videolta näet Wasagaming- ruusun  kauniit kukat. Voi kun videoon saisi vielä tuoksut mukaan. Montako ruusua sinulla on? Minulla on kahdeksisenkymmentä. Lisää, lisää pitäisi hankkia, että sataan pääsisin. Mitkähän olisivat sopivia Oulun korkeudelle?


Voiko enää kauniinpaa pionia ollakaan. Kilpailevia kaunottaria alkaa jo muutamia olla kukassa. Valtaosa on vielä nuppuvaiheessa. 
Sepelin siementaimikaunottaret, kukapa näitä raaskisi repäistä pois

Siinäpä kuvauspläjäys tiistailta. Miten sinun päiväsi sujui, kuvasitko puutarhassasi?

Mukavaa keskiviikkoa!1 kommentti:

  1. Kauniita ruusuja ja pioneja! Ei tuollaisia ihania siementaimia tosiaan raaski kitkeä, vaikka kasvavatkin käytävällä.:)

    VastaaPoista

MUKAVA, KUN VIERAILIT SIVUILLANI.

TERVETULOA UUDELLEEN!

KOMMENTTISI TEKEE ILOISEKSI